DĚTSKÝ KOMIKSFEST NA LODI TAJEMSTVÍ 22. 9. OD 15 H

Srdečně zveme na tradiční Dětský Komiksfest! na palubě Lodi Tajemství - ve středu 22. 9. od 15 hodin, náplavka u Rašínova nábřeží poblíž Železničního mostu, Praha 2.

Pozvánka na Facebooku

— program —

výtvarné dílny, soutěže, koncert
a křest nového čísla časopisu RAKETA
 
DOKTOR RACEK / Z KAPEK KAPELA!
Rock’n’rollová bouře s autory komiksové tsunami RACKOMIX Miladou Rezkovou a Lukášem Urbánkem. Chceš vědět víc o tom, co se bude dít? Až naprší a uschne!
 
MAŘENKA URBÁNKOVÁ / FANTASTICKÁ PODVODNÍ ZVÍŘATA
Vyrob si vlastní rybí exemplář! Druh, který ještě nikdo nikdy neviděl a neobjevil! Bude mít zuby? Nebo tesáky? Kolik bude mít ploutví? A co ocasní ploutev? Nebo rovnou dvě! Společně s autorkou budeme vyrábět ty nejdivočejší ryby v povodí Vltavy.
 
TEREZA BOOTH / NA VLNĚ
Těšte se na plavbu na rozbouřené čtvrtce papíru. Budeme krotit vlny a potápět se hluboko do hloubky. Kdo trpí mořskou nemocí, ať si přibalí na cestu pytlík. Ahoy!
 
TEREZA ŠIKLOVÁ / OBŘÍ DÍLNA
Dokážeš si představit, jaké to je, být obrem? Přijď si zkusit obkreslit a dokreslit tvé kamarády jako obří obry v různých situacích na velké formáty papíru. Terezinu knihu OBR vydal BAOBAB.
 
ANETA FRANTIŠKA HOLASOVÁ / POD HLADINOU
Vyzkoušej si malbu akvarelem. Budeme rozpíjet barvy do velkých ploch, i kreslit tenkými štětci jemné detaily. Společně si namalujeme nejrůznější tvory, kteří žijí v moři, řece nebo rybníku – od plejtváka po chvostíka.
 
JOHY & RADUSH / VODNÍ LÉTAVEC
Přijď si vyrobit krásného rejnoka! Nejdřív si pomocí frotáže připravíme barevný vzorovaný papír a z něho pak poskládáme origami této originální paryby příbuzné se žralokem. Workshop časopisu RAKETA.
 
od 17 hodin živá MUZIKA!
koncert SUN & DEAD (Vašek Havelka se synem)
+ soutěže o knihy
+ knižní stánek nakladatelství LABYRINT a BAOBAB
 
— pořádá —
RAKETA dětem z.s.
Za zapůjčení lodě děkujeme bratřím Formanům a za podporu MČ Prahy 2 a Noci literatury.
Vstupné: 80 korun 
Zobrazit míň

časopis RAKETA

RAKETA 37 / Čáry, kouzla, magie

Projekty

Daruj Raketu RAKETA  - časopis

Doporučujeme

LABSHOP kamenné prodejny Facebook Rakety