RAKETA 12 / Chlupaté číslo

Obálka: Nikola Logosová // Listovačka


V chlupatém čísle se věnujeme všemu chlupatému od yettiho až po dědečkovy uši. Proč zvířata ježí srst, komu a proč se říká ?chlupatí?, kolik má čeština krásných rčení o kůži, peří a srsti. Vyrobíme si yettiho, zjistíme, co je to lanugo, k čemu se hodí lví hříva. Kdo odcizil vzácné kaktusy?

Koupit

RAKETA 12 — Chlupaté číslo

časopis pro děti chytrých rodičů

 

Nová Raketase věnuje všemu chlupatému od yettiho až po dědečkovy uši. Děti se dozvědí, proč zvířata ježí srst, komu a proč se říká „chlupatí“, ale také kde všude mohou očekávat, že jednou něco vyraší i jim. Dočtou se, kolik má čeština krásných rčení o kůži, peří a srsti, vyrobí si yettiho, zjistí, co je to lanugo, k čemu se hodí lví hříva, a také vypátrají, kdo odcizil vzácné kaktusy. I anglický slovníček bude tentokrát chlupatý, stejně jako pravidelné komiksy. Na výlet se podíváme do Budapešti. Obálku nakreslila Nikola Logosová.

 

Jako bonus pro předplatitele zdarma vychází – ve spolupráci se společností EDUin – speciální SEŠIT PRO RODIČE.

 

Raketa nabízí v tematických číslech komiksy, vystřihovánky, příběhy, recepty na vaření, tipy na výlety, zábavné i naučné úkoly, tajenky a hry pro děti od 5 do 10 let. Časopis, v němž není žádná reklama, sází na vizuální stránku, tvořivost i legraci, spolupracuje s mladými výtvarníky a autory z Česka i ze zahraničí.

www.raketa-casopis.cz

 

Vychází 4× ročně v nakladatelství Labyrint a z.s. Raketa dětem.

52 stran, velký formát 21x26 cm, celobarevný tisk, DPC 99,-

EAN 9772336588125


časopis RAKETA

RAKETA 37 / Čáry, kouzla, magie

Projekty

Daruj Raketu RAKETA  - časopis

Doporučujeme

LABSHOP kamenné prodejny Facebook Rakety